Thursday, April 29, 2010

Perpindahan

Buat pelanggan kami yg dihormati,

Kami akan berpindah ke Seremban 2 pada bulan JUN ..nantikan kedatangan kami org seremban..

Buat pelanggan yg setia di Kuala lumpur, tempahan dan penghantaran akan beroperasi pada waktu kerja (isnin-Jumaat) free of charge, bagi hari Sabtu & Ahad kos penghantaran akan dikenakan(namun bergantung kepada kuantiti tempahan)

Dengan itu, kami berharap semua pelanggan setia dlovelymuffin boleh terus membuat tempahan ..


Harap maklum..

Tuesday, April 27, 2010

HARGA LOLICHOC :- RM 1.45/pc

Berikut diantara bentuk-bentuk lolichoc yg harganya RM 1.45/pc



* boleh campur design utk tempahan yg banyak..seperti majlis perkahwinan

* boleh juga request warna yg disukai..



Love Me

Triple of love " i love U"


Girl stuff

kereta (sesuai utk budak lelaki)




Variety of love





Plain Love



Rose Buds



Summer




Garden







Dancing Daisy


love with rose

spongebob

baby stuff
 
  Birthday cake

Saturday, April 24, 2010

Tempahan (19hb - 23 April 2010)


Tempahan dr sya N nuar dr cheras utk wedding mereka pd 24/4/2010
sebanyak 1000pcs & 60pcs cheesetart..tqvm


Tempahan pertama Tiramisu oleh Cik Safura(kew)
**sory gambar x beberapa clear nak kena beli Kamera Dslr..hee.heee**

Tempahan dr Pn Faridah (TNB) sebanyak 50pkt
(ader citer disebalik tempahan ini)


Tempahan dr staf di Megan Avenue (near KLCC) sebanyak 120pcs




Tempahan dr staf CIMB Pwtc sebanyak 110pcs










Sunday, April 18, 2010

OREO CHOCLATE




Bisco choco ini utk rini sempena reunion..sekolah..semuanya 50pc.harap..enjoy kalau sedap orderla

Saturday, April 17, 2010

CHEESETART N TART BUAH




Tempahan yg ini datangnya dari 2 org berbeza iaitu En. Am & En Radzlan...tq lain kali order lagi

New size for cheesetart (suitable for doorgift)




sesuai utk doorgift:
Harga Cheesetart: RM1/pc
Harga box & riben:-RM0.20
Harga keseluruhan:-RM1.20/pc

KOTAK COKLAT RECTANGLE (FLOWER)



1 SET : RM 100


(KOTAK COKLAT SEPENUHNYA + 30pc coklat Praline)

termasuk kotak hantaran (transparent)

**warna dan design ikut pada Pelanggan







Thursday, April 15, 2010

Kenangan di Pesta Buku 2010


ini adalah kenangan pada Pesta Buku 2010 yg baru jugak berlangsung ..x sempat nak n3..bagus jugak wat mcm nie tiap2 tahun..jimat cikit baru RM25 jer..kalau wat kat kedai mesti mahal punya...tahun depan leh wat lagi walaupun dah pindah ke Putrajaya.Insyaallah...

Tuesday, April 13, 2010

Sweet memories


Senarai Harga Coklat





Compound Chocolate-RM1.00/pcs

chocolate types
Dark Chocolate
Milk Chocolate
White Chocolate

Shape @Patern

Rose
Hand Fan
Apple
Leaf
Heart
Gift
Alphabet & Number
square
Strawberry
Diamond


Filling

Strawberry
Blueberry
Caramel
Orange
Coffee
Cappucino
Mocha
Chocolate ganache
Mint
Variety of nuts -almond/ hazelnut/walnut
Dried fruit -dried grapes
Buble Rice

** for alphabet will be charge 0.10 /pcs

Monday, April 12, 2010

Tempahan CheeseTart


Order ini dari Pn Zainab dari Taman Pandan Indah sebanyak 100pcs blueberry N strawberry cheesetart. terima kasih..lain kali tempahlah lagi




Order dari Ash (AIA) 100pcs Blueberry cheesetart,...Ash nie regular customer kami.
Terima kasih n harap berpuas hati


Friday, April 9, 2010

New!!! New!!! produk baru..


Kotak coklat saiz L ini sesuai dijadikan hantaran perkahwinan @ pertunangan..boleh ditempah dengan pelbagai tema/warna..diisi sebanyak 8-12pcs coklat Praline bergantung dgn saiz coklat dan bentuk.


Tempahan dr Pn. Aida


Pn. Aida (aida's creation) rakan kat tmpt keja..mulanya dier membuat tempahan bentuk love tp saya tukar dgn pelbagai bentuk untuk anak lelakinya Farhan..
Beliau membuat tempahan 40pcs..anyway hapy besday farhan

Cikgu coklat pun order gak..


Thanks kak arah kerana sudi membeli cheese tart keluaran kami...hope suke lah yek...bila-bila teringin nak makan tempahlah lg ye..anyway kak arah tempah yg plain dengan blueberry..katanya yg plain utk nak gadisnya yg hanya suka makan cheese..
Tempahan pertama 30pcs, tempahan kali-2 50pcs..

Wednesday, April 7, 2010

UiTM Nursing Debate Champianship 2010

KarnivaJutaan terima kasih kepada kelab Nusa atas jemputan anda bagi memeriahkan lagi suasana di hari pertandingan tersebut...
Kelab tersebut telah mempelawa dlovelymuffin utk membuka booth jualan dan telah mendapat sambutan yg memberansangkan dari pelajar2 uitm di sana...banyak tempahan telah kami terima...dan banyak2 terima kasih bagi mereka yang menyokong kami...
Semoga rezeki kami akam berterusan....dan insya'allah kami akan beri yg terbaik utk pelanggan kami...


thanks 2 u all....best memory...

Followers