Thursday, December 30, 2010

Jambangan coklat




55pcs coklat ros


Tempahan dari sueLin (Tm) sebagai hantaran bertemakan pink putih utk majlis pertunangannya...tahniah dari kami

200 pcs muffin coklat...


Tempahan dari En. Budin sekeluarga...tq...

Wednesday, December 29, 2010

Uitm Puncak Alam




Tempahan dr student Uitm...8pcs CMC, 1 pcs CMC with deco

Variety of Cheesetart


Tempahan dari Miss Zura & rakan-rakannya (IPD Seremban)
tqvm

Tuesday, December 21, 2010

100pcs Apam Blossom



Tempahan dari iza sebanyak 100pcs pada hari ahad yg lepas..Husbandnya yg pick up di Jusco Seremban 2, anyway iza..tqvm..harap berpuas hati...maaf jika ada kekurangan...

Pink Putih pilihan Nurul & Razak


sama cantik sama padan..





Kek ini ada request dr Nurul sendiri dia hanya bagitahu x nak serabut.n bertingkat..n simple..
yg special ia lah cake topper tersebut...dia nak yg funny lain dr yg lain..
Anyway Nurul tqvm..harap berpuas hati....lain kali kita berkerjasama lagi

100pcs muffin & 300pcs coklat cupcake

yg dah siap & sedia utk dihantar..he..he



Coklat cupcake
Muffin


Tempahan dari Nurul utk majlis pernikahan & persandingan...

Special Doorgift-Nurul & Razak wedding ceremony



Bekas berbentuk hati ini diisi coklat Praline berbentuk hati yg dibungkus dgn aluminium foil bg special doorgift ..ini adalah gift bg sesiapa membuat tempahan wedding cake..

Cupcake Strawberry-hantaran Nurul & Razak (18/12)




Cupcake Coklat Strawberry utk hantaran dr Nurul kepada pihak lelaki..harap berpuas hati...

berminat? leh la oder

Kek Anniversary- Wina & suami..(UTM, Skudai)


Adik perempuan

Akak

Adik lelaki


Tempahan dr Wina utk anniversary yg ke 5, actually dier request utk lukis 2 org budak perempuan & 1 budak lelaki..tp disebabkan sy x pandai melukis so.saya amik jln lain utk wat simple figurine..he..kena komen ngan mak saya plak..mcm rupa anak perempuan sy....he..he

anyway sy harap wina sekeluarga berpuas hati..

Ini komen dr Wina: sy dah terima kek..cantik...suke..tp blum mkn..tq

Kotak Coklat-Putih Purple



Ini juga tempahan dari wani utk melengkapkan hantarannya kepada pihak lelaki..

Ni komen dr Wani: akak, cantiknya..tima ksh bebanyak.suke sgt..terubat cikit ati tgk coklat & cupcake cantik macam nie..he..he

Hantaran Perkahwinan-cupcake Fondant



Tempahan dari wani (K.pilah) utk majlis perkahwinannya...bertemakan putih purple

cheesetart again!


Terima kasih kepada zura & kengkawan dr IPD Seremban kerana menempah cheesetart dari kami..

Fruity Cake -1.5kg++


Kek buah ini juga ditempah oleh Hakim sempena harijadi ahli keluarganya.
tq harap berpuas hati

Hari Keluarga di Sepang..



Utk hari keluarga di kediamannya, hakim telah menempah 50pcs kotak coklat Praline & 100 pcs muffin comel utk dijual pd hari tersebut...harap berpuas hati..

Tempahan dr Left. Mohd Faizal (Kluang, johor)


Tempahan dari kawan adik..yg bertugas di Kem Kluang Johor..terima kasih..kerna sanggup datang dr Kluang ke Seremban 2 walaupun pick up jam 12.30 mlm....

Sunday, December 12, 2010

BAKUL COKLAT



Jambangan coklat sesuai utk dibuat hantaran @ dibagi kepada org tersayang...





Set L 
50 batang coklat ros../RM 120









Jambangan tangan : harga bermula RM 40*/12pc lolichoc ros


* harga bergantung pada kuantiti lilochoc yg digunakan...

Saturday, December 11, 2010

200pcs lolichoc & 300pcs muffin


200pcs lolichoc

150pcs muffin coklat

150 pcs muffin blueberry


Tempahndr regular customer, Pn Azleen (TM) utk majlis di rumah maknya di Ampangan, Seremban..
Terimakasih kak leen.lain kali order lagi ya

1000pcs lolichoc-doorgift



Tempahan dari nani utk majlis perkahwinan adiknya di taman amaniah, bt caves
tq very much..

Marble cheese Brownies & simple brownies




Tempahan dr suha (jb) x tahu utk majlis apa..yg pasti salah satu katanya nak wat hantaran..anyway tq...maaf jika ada kekurangan

Monday, December 6, 2010

Selamat Pengantin Baru -Niza & Sani

berjalan beriringan ke meja makan beradap..
sama cantik sama padan..bagai pinang dibelah dua..
Kek yg diletakkan bersebelahan kek kami..kek ini disponsor dr sedara mara pihak pengantin kot..

Di majlis perkahwinan
Macam biasa testing dulu kat rumah..he..he


Alhamdullillah ..selesai sudah tugas utk 2 org adik beradik dimana majlis tersebut berlangsung di Penjara Seremban pada 3/12 & 4/12/2010

Kek Perkahwinan ini seberat 2.kg++ & 27 cupcake bersaiz L telah terpacak di depan meja makan Pengantin. Pada mulanya kami terkejut sbb adik pengantin (Abby) bagitahu ada 2 kek, 1 order dr kami & 1 lagi disponsor dr seseorang...
Masa kami set up kek kami, meja sebelah tu kosong...kami pun ternanti-nantikan bagaimana rupa kek tersebut..maklumla kami nie amatur..je so mesti org banding-bandingkan..he..he
setelah kita menjamu selera ...kami pun pergilah menunggu di khemah yg disediakan..dan meja yg kosong tu sudah berisi..he..he
jeng..jeng..stacked cake bersebelahan dgn kami..gabungan kaler yg menarik..jika kami purple pink, kek tersebut purple merah...
Kek -kek tersebut menjadi tumpuan ramai...sambil menanti saat pengantin bersanding..
kami tidak dpt menangkap gambar ketika pasangan pengantin memotong kek sbb ..husband sy keja pulak petang ..tu so terpaksalah kami balik dgn gambar yg ada disini shj..stand kek sy akan amik kemudian.. setelah majlis selesai, dlm 5.30ptg sy pergi pick up stand cake kami..dan abby pun bercerita..cupcakes diatas stand telah telopong sbb budak2 amik...x tahula rupa mcmana masa pengantin potong cake..x pe la abby nak wat mcmana ..benda2 mcm tu memang budak2 suka.....anyway tq ya buat abby sekeluarga...

p/s: abby @ niza jika ada gambar ketika acara memotong cake sila send kat akak ye..

Followers