Monday, November 29, 2010

Selamat pengantin baru Lina




Tersergam indah disisi pelamin..

Testing di rumah dulu..he..he



Tahniah..lagi sekali dari kami...lina & suami.

Kek seberat 2.5 kg & 31 pcs cupcakes tersergam indah utk pasangan ini...
kek ini menanti tuan punya badan utk rasmikan tp cupcakes dah kena amik oleh tetamu pengantin..dah telopong....cupcakes...tu..apa nak wat bukannya kita leh marah dia org pun..
Harap lina sekeluarga puas hati, ampun dan maaf jika ada kekurangan..

Ini komen dari lina: Askum kak, time ksih sbb akk buat jej yg mletop 2 dorgift pun meletop.rmai yg dok posing ngan kek kat pelamin aritu, pastu ramai komen kek n doorgift tu sedap..anyway tq so much fmily semua puas hati next time leh tempah kat akak lg ek..tq kak..

Alhamdullilah...

30pcs -special doorgift




Mcm biasa sapa yg order Wedding cake akan menerima 30 pcs doorgift ..dari kami..
berminat... harga?

utk coklat roses yg besar tu harganya RM1.00/pcs
box ?? kami akan pelbagai x semestinya iron box tu..

1000pcs muffin-doorgifttt




Muffin sebanyak 1000pcs ditempah oleh Lina sebagai doorgift di majlis Persandingannya...
tq lina..

Followers