Saturday, July 30, 2011

Selamat harijadi pakcik !



Tempahan diterima melalui adik saya..yan..& kek pun hasil kerja tangannya juga..actually pakcik nie seorang pesara awam tp wat sambilan prebet sapu area S2, dier tempah kek nie utk beri cucu2nya makan..anyway terima kasih pakcik....
kalau ada anak & cucu yg nak kawin mai la dtg kat kami..kami bagi harga istimewa utk doorgift..

tq kak azlina (TM)


Tempahan dari Kak azlina (tm) sebanyak 4 pc sebenarnya..tertinggal 1 buku masa amik gambar
anyway tq

Strawbwerry Marble Cheese Brownies


Lain dari yg lain..hanya di Dlovelymuffin sahaja yg marble cheese begini rupa...
sesiapa berminat leh la order sekarang..
kek diatas ditempah oleh iza utk majlis menyambut ramadhan di pejabatnya..
anyway tq

tq..irine (sains)

Tempahan pertama kali oleh irine (staff Sains) utk dihantar ke sekolah anaknya..

100pcs (b'berry & coklat )-pink putih
packing 1pc/box




Sunday, July 24, 2011

Tempahan dari Rozie (Selayang pandang) juga!

Ini juga adalah sebahagian daripada tempahan Rozie sempena majlis aqiqah anak perempuannya.
anyway tqvm


250pc coklat oreo (colourful)



100pc lolichoc baby stuff

Tempahan dari Rozie (Selayang pandang)

Tempahan dari Rozie (selayang pandang) utk majlis Aqiqah anak perempuannya..pada hari ini...



200pc cheesetart (campur2)


200pc Apam Blossom @ dot-dot (coklat & blueberry)

happy birthday kimi & nuqman

Tempahan dari regular custumer Ita (senawang) utk 2 org anak bujangnya..kimi & Nuqman.
Kimi nakkan Ben 10, manakala Nuqman ultraman..t dah tapi aunty dah terbuat spiderman ..maaf ya nuqman..aunty dah pening..banyak sangat yg nak idible image cake pada hari yg sama..nasib baik nuqman nakkan keknya walaupun bukan Ultraman..anyway tq ita...



utk kimi yg ke 5 tahun


yg ini utk Nuqman ke 4thn

Kek birthday & aqiqah utk Min Putrajaya


Inilah kek yg ditempah oleh Min..utk majlisnya itu....anyway tq, minta maaf jika ada kekurangan..terima kasih kerana sudi menempah ngan kami.


Kek utk suaminya...


Kek utk anak sulungnya..zara


kek utk baby yg wat aqiqah..

Tempahan dari Min (putrajaya)

Tempahan dari Min (putrajaya) utk majlis hari jadi anak sulungnya, suaminya & majlis aqiqah anaknya...utk gambar kek tunggu jap ya sy upload



50pc muffin (vanila & cappucino)

100pcs apam blossom

50pc lolichoc botol susu

Friday, July 22, 2011

300pcs lolichoc Fairy Tale..

Tempahan dari Yan (sikamat) sebanyak 300pc lolichoc Fairy Tale..anyway bwh nie gambar lama sbb x sempat nak amik..tuannya dah tunggu depan rumah siap jer packing terus je tuan punya badan angkut masuk dlm keta...sorry anyway tqvm kerana sudi menjadi regular customer kami








Lelong!..Lelong! kek marble



Lelong! lelong ! i buku RM20 (berat 980gram)
ada 3 perisa, coklat, cappucino & strawberry...
baru masak mlm td..sesiapa berminat sila hubungi kami...
0137081317 @ 066312120...

kalau borong semua sekali RM 50 jer...

cepat...sapa cepat dier dapat!...hanya ada 3 saja

Monday, July 18, 2011

Happy Birthday Yaya!

Tempahan dari rakan pejabat kak Oly (TM) utk birthday anak perempuannya YAYA!

anyway tq


30pc lolichoc girl stuff



barbie doll cake -2kg++

Friday, July 15, 2011

2D Bear BDay Cake

Happy Birthday Raoul!!!!


3D Bear Cake

TQVM to Aisyah dr Senawang atas tempahan di atas...Pakej A + 30pcs lolichoc...
Happy bday to Raoul yek..dh 2 thn dh...hope raoul sk...he3..

MCB again...


Marble Cheese Brownies order by En Wan Joe From TNB
Tqvm for ordering...

Sunday, July 10, 2011

Terima Kasih Izz & Hisham

Tempahan ke-2 dari Izz & Hisham utk majlis perkahwinan sebelah Hisham di Sikamat, Minggu lepas di Port Dickson..yg telah menempah 300 boxes Apam Blossom bertemakan hitam...anyway terima kasih pada kamu berdua kerana sudi menempah dari kami..Insyaallah kami akan pergi ke majlis itu nanti..




Tq Ain...

Alhamdullillah, selesai gak order dari Ain (adik ipar Mala, yg pernah wat tempahan kek yg ada Thomas Train) x pasti utk majlis apa..anyway tq..ain sekeluarga kerana sudi menempah dari kami..harap berpuas hati ya...



200pcs Apam blossom/ dot-dot
650pcs muffin coklat chip saiz M




Tq Pn Miza & En Budin

Tempahan dari kawan tempat kerja my hubby, TNB Janakuasa Putrajaya utk makan-makan katanya...tempahan last minit..nasib baik sempat wat...sebenarnya sepasang suami isteri ada menempah pd minggu sebelum ini utk dibawa balik ke melaka namun x sempat wat sebab penuh ngan tempahan yg lain..anyway tq..


Marble Cheese Brownies

TQ Pn. Ainal


Alhamdulillah, telah selamat buat penghantaran pada hari Jumaat, ke tuan punya tempahan iaitu Pn Ainal yg menetap di Seksyen 3 Shah Alam. Beliau telah menempah lolichoc, coklat praline & black N White minicupcake utk majlis aqiqah & cukur jambul anak lelakinya yg baru berusia 2 bulan..tahniah dari kami sekeluarga..harap berpuashati..

terima kasih berbanyak..



100 boxes coklat praline berbentuk kerang..



50pc lolichoc hidupan laut


100pcs black & white mini cupcake

Friday, July 8, 2011

HARGA LOLICHOC :- RM 1.45/pc (special)

Berikut diantara bentuk-bentuk lolichoc special yang berharga RM 1.45/pc


* boleh campur jika suka

*boleh request ikut warna tema anda

*harga istimewa jika tempahan lebih dari 200pc



Straight LOVE


Straight of flower







straight of roses






Straight of smiley








Straight of love





Straight of egg





XOXO LOVE



HARGA LOLICHOC :- RM 2.00/pc

Berikut diantara bentuk-bentuk lolichoc yg berharga RM 2.00/pc

saiz yg agak besar, serta berat
* boleh campur jika suka

* minimum tempahan 30pc


Big top

Sport large




Fairy tale



Pinwheel





Big egg


HARGA LOLICHOC :-RM 1.55/pc



Berikut diantara bentuk-bentuk lolichoc yg berharga




 RM 1.55/pc 
I'm 1




lolichoc with word 'Boy'
 RM 1.60/pc

 RM 1.55/pc
Love word




 RM 1.55/pc
cupcake lolichoc




Party theme
 RM 1.55/pc






teddy bear with balloon
 RM 1.55/pc


Double of love
 RM 1.55/pc


Sealife
 RM 1.60/pc



Baby romper
 RM 1.55/pc




baby stuff

Followers