Friday, July 30, 2010

Coklat Hantaran


Ini juga ditempah oleh Nas bersama-sama cupcakes tersebut

tqvm nanti leh order lagi utk wedding ya..he...he Harap berpuas hati maaf la ya kalau ada kekurangan..



Cupcakes Hantaran-Nasrul (TM)



Tempahan dr Nas utk majlis pertunangannya pada hari Ahad ini (kalau x silap la)..
1 set cupcakes fondant bertemakan Purple, Putih & Hitam

Girl stuff Lolichoc

Lolichoc ini juga ditempah oleh Pn Norliza sebanyak 30pcs utk sambutan hari jadi anaknya itu..

Princess & Powerpuff Girl cupcake




Happy Birthday YAYA yg ke 5 tahun..
Tempahan dari Pn. Norliza (kak Oly) utk nak gadisnya yang comel bertemakan princess, snow white N powerpuff girl sebanyak 30pcs

Tempahan dari AS, Seremban Jaya

Tempahan sebanyak 170pcs ditempah oleh somebody bernama As..Maaf ya kami tidak dapat bersua muka sbb waktu berkerja anyway tq lain kali tempahlah lagi...

Lolichoc ke Alor Star

Tempahan dari Norasmira dari Kolej Kejururawatan Alor Setar sebanyak 100pcs (ada cerita sebalik penghantaran ini..sedih..sedih)

Monday, July 26, 2010

Chocolate Class


4 pelajar pertama :
Yuran: RM 180
(makan minum disediakan) + Starter Kits
Date : 25/7/10
Tempat : Garden Avenue, Seremban 2
Masa: 2pm-7pm

Peserta:
1) Pn Norma Mohd Noor
Tmn Sri Gombak,Bt Caves, Selangor
55YO-Guru
2)Pn Siti Rohani Mohd Noor
Kg Chuai Br, Rembau N9
47YO-Guru
3)Pn Nooraliza Mohd Noor
Tmn Tasik Prima, Puchong
36YO
4)Cik Liyana Khalida Azami
Kg Chuai Br, Rembau N9
23YO

wlwpn stat lambat tp semua nye berjalan lancar...meriah rumah....hehehehehe...harap2 semua puas hati...
semua murid leh bw balik chocolate hasil tgn sendiri bersama2 starter kit...leh lah stat biz sendiri pas nie...
terima kasih atas kerjasama anda semua....semoga ilmu yg dipelajari dpt di praktik kan lepas nie yek...

kuih raya

New package for "kuih raya"
RM40/package (3boxes)

Chocodates Almond, Tart Nenas n Almond cipster

Sunday, July 25, 2010

Tempahan Yani(TM)


Tempahan dari Yani untuk birthday anak die Adam...dh besar dh Adam..hehehe...aunty buat khas utk Adam...

35 pcs lolichoc

50pcs oreo crumb cheesetart


Anyway tempahan diatas dibuat utk menyambut hari lahir anak bujangnya Adam
happy besday Adam...

Thursday, July 22, 2010

Rakan baru dlm keluarga Dlovelymuffin

Ini lah warga baru dalam Dlovelymuffin...bagi memenuhi proses tempahan
Harga??? x la mahal mana tp saya beli sama tempat ngan kak fiza di Puchong..
Asalnya nak beli sama macam kak fiza beli oleh kerana stok x de N kena tunggu lak 2-3 minggu so dengan hati terbuka kami memilih si hitam manis..
P/s: ku harap kau si hitam manis dapat memberikan kerjasama yg bagus..he..he

Ini pula..rakan lama tp masih berguna lagi tau..sayang sangat..mula-mula macam nak bagi mak tp x sampai hati pulak..biarla..dier duduk ngan kita org..sbb kita akan tetap memerlukan lagi tenaganya...i love u so much (he..he betul ke x betul aku nie ckp mcm tu ngan Oven..he..he)

Cupcakes Hantaran-SITI FAIRUS (UNITEN)




Tempahan dari Siti Fairus utk majlis perkahwinannya..cupcakes fondant sebanyak 16pcs
Actually temanya putih hitam silver tp sy buat kaler lain supaya lebih naik seri ..bila delivery..tuan punya cupcakes tu amat puashati..akhirnya..lega..rasa hati..lepas nie order la lagi..ya tq

tempahan dari UITM Puncak Alam



50pcs of fancy cookies


20pcs of cuppies

Tempahan dari bdk2 uitm puncak alam...thanks a lot yeah...senang2 tempah la lg...n also to my dearest youngest sister Sya thanks yeah coz merajinkan diri distrbute all orders...




cupcakes-UITM Puncak Alam


Tempahan oleh Nur Hazierah utk boyfriendnya..hopely suka lah ya..
pening makcik nyer kepala bab kena lukis-lukis nie ..patern diatas adalah rekaannya sendiri..
maaf ya kalau x cantik
sesiapa yg berminat set cupcakes ni harganya RM 20/set
-boleh pelbagai warna dan corak

Wednesday, July 21, 2010

Promosi Raya!!!


Garden of Roses-RM30/50pcs
anda boleh membuat pilhan filing samada badam @ strawberry filling

Tart Nenas RM24/52pcs dijamin sedap!!!!

Chocodates Almond RM25/45pcs

Almond cipster-RM25/50pcs


Inilah senarai kuih raya dari kami..bagi sesiapa yg berminat nak sample sila menghubungi kami..
Kami jamin sedap serta berbaloi dgn harganya...

Monday, July 19, 2010

lolichoc -UIA again!!

Macam biasa, tempahan dari UIA sebanyak 100pcs thanks a lots...

Friday, July 16, 2010

Cheesetart lagi!!!




Tempahan dari Pn. Hasnah (CIMB PWTC) sebanyak 120pcs.tqvm


Followers