Sunday, July 10, 2011

Terima Kasih Izz & Hisham

Tempahan ke-2 dari Izz & Hisham utk majlis perkahwinan sebelah Hisham di Sikamat, Minggu lepas di Port Dickson..yg telah menempah 300 boxes Apam Blossom bertemakan hitam...anyway terima kasih pada kamu berdua kerana sudi menempah dari kami..Insyaallah kami akan pergi ke majlis itu nanti..
Tq Ain...

Alhamdullillah, selesai gak order dari Ain (adik ipar Mala, yg pernah wat tempahan kek yg ada Thomas Train) x pasti utk majlis apa..anyway tq..ain sekeluarga kerana sudi menempah dari kami..harap berpuas hati ya...200pcs Apam blossom/ dot-dot
650pcs muffin coklat chip saiz M
Tq Pn Miza & En Budin

Tempahan dari kawan tempat kerja my hubby, TNB Janakuasa Putrajaya utk makan-makan katanya...tempahan last minit..nasib baik sempat wat...sebenarnya sepasang suami isteri ada menempah pd minggu sebelum ini utk dibawa balik ke melaka namun x sempat wat sebab penuh ngan tempahan yg lain..anyway tq..


Marble Cheese Brownies

TQ Pn. Ainal


Alhamdulillah, telah selamat buat penghantaran pada hari Jumaat, ke tuan punya tempahan iaitu Pn Ainal yg menetap di Seksyen 3 Shah Alam. Beliau telah menempah lolichoc, coklat praline & black N White minicupcake utk majlis aqiqah & cukur jambul anak lelakinya yg baru berusia 2 bulan..tahniah dari kami sekeluarga..harap berpuashati..

terima kasih berbanyak..100 boxes coklat praline berbentuk kerang..50pc lolichoc hidupan laut


100pcs black & white mini cupcake

Followers