Sunday, June 27, 2010

CLASS WILTON COURSE 1


i'm already graded for the 1'st Wilton Course



So, lihat lah hasil kerja tangan oleh saya sendiri.
ada sesiapa yang berkenan utk order??

Yg pasti setiap tempahan akan diiringi dgn hadiah istimewa dr kami..jd ape tunggu lg...jom order!!
jgn malu2...kami lakukan yg terbaik utk anda..heheh bek punye!!!!

Tuesday, June 22, 2010

Big Hamper

Tempahan ini dihantar ke Asrama Anak-Anak Yatim Darul Taqwa sungai Besi ..dari seseorang yg ikhlas..(x perlulah saya mention siapa)
Isi Kandungan:-
- 1 container with 35pcs Pralines
- 2 container with 52pcs pineapples tarts
- 2 bags with 25pcs lolichoc
-2 bags with 40pcs mini muffins (blueberry & chocolates flavour)
- 3 boxes Chocolate Moist Cakes (400grm/box)
-2 bags with 30pcs oreo choc


Cupcakes-Sri Kembangan



Ordered from Siti Nurzila (sri Kembangan) for someone..
tqvm..next times don't forget order again...he..he


Monday, June 21, 2010

New packing Boxes

Suitable for cupcakes or Oreo Choco
Suitable for 15pcs chocolate Praline

Tart nenas

Tempahan dari staff UIA bersama 200pcs lolichoc..

u/p:- sesiapa yang ingin menempah tart nenas ini untuk hari raya boleh la menenpah dari sekarang RM 25/box

lolichoc -UIA


Tempahan dari staff UIA sebanyak 200pcs lolichoc..(regular customer)

Sunday, June 20, 2010

Chocolate Box..again



Tempahan dari Linda (KPL) utk adik iparnya yang bertunang pada 19 Jun 2010(kalau tak silap)
selamat bertunang..thank you very much linda..jgn serik order lagi..

Friday, June 18, 2010

4th (mini)

Isi kandungan:-
1) mini pack of cheesetart
2) mini pack of tart Nenas
3) 9 cavity Chocolate Praline

3rd (small)


Isi kandungan :-
1) mini pack of cheesetart
2) mini pack of tart nenas
3)9 cavity chocolate Praline
d)4 pcs Oreo choco

2nd (medium)




Isi Kandungan utk 7 hamper saiz medium :-
1) 1 container variety cheesetart (18pcs)
2) 1 container Tart Nenas (18pcs)
3) 9 cavity Chocolate Praline
4) Blueberry buttercake
5) 4 pcs Oreo Choco

1st (Large)

Isi kandungan:-
1)1 container chocolate Praline
2) Blueberry cake
3)1 container Tart Nenas
4) 1 container variety of cheesetart
5) 10pcs oreo choco

Tempahan dr Cik Nurul (sg besi)


Kini dlovelymuffin menyediakan rangkaian hamper yang mengandungi produk keluaran kami..
Tempahan pertama dari Cik Nurul sebanyak 17 pcs utk batch yang pertama..Sungguh mencabar namun dapat juga dilaksanakan dan dibantu oleh adik-adikku, emak yg tersayang dan specially hubby yg telah membantu membungkus & membuat penghantaran ke Takaful Ikhlas..
Terima kasih bebanyak kepada cik Nurul kerana memberi peluang kepada kami utk mengalas tugas ini. Nantikan 2nd & 3rd batch hamper akan datang...


Thursday, June 17, 2010

Tempahan Pertunangan


Tempahan dari Zamilah utk kawannya Elly di Ampang yang bertunang pd 15/6/2010





Wilton -Part 1



Inilah hasil minggu lepas..alhamdulillah telah habis kesemuanya sbb minggu lepas adik-beradik and anak-anak sudah sental semuanya tp masih sempat bg jiran sebelah rumah..
(maaf ya..gambar x cantik sbb amik gambar guna kamera handphone)

Variety of cheesetart

Maaf ya lambat entry..ini pun tempahan dari Nurul anyway tempahan ini bersama-sama Brownies yg lepas..tp tertinggal nak upload sbb sejak pindah ke rumah baru ni..line berukband nie teruk bebenor!

Monday, June 14, 2010

Lolichoc bear N Ballon

Bear N Balloon- RM1.50/pcs


Marble Cheese Brownies

Tempahan dari Nurul (regular customer)


Thursday, June 10, 2010

Gold box ????

Hari isnin yg lepas saya n my hubby pergi ke kedai jual persiapan perkahwinan dan saya terjumpa kotak emas nie..tp terfikir lak nak letak apa??? kalau letak brownies ok tak..specially utk hantaran perkahwinan..nak letak coklat kotaknya tinggi cikit dr biasa..agak-agak apa yang sesuai letak dlm tu...tolongla bagi idea...


Coklat 35pcs utk Hantaran



Tempahan kedua dr Linda (KPL) utk perkahwinannya.

Bertemakan purple Gold utk kotak n riben manakala coklat kaler pink. Harap berpuas hati ya..

1 set -RM 40(with deco)


Coklat 35pcs utk Hantaran



Tempahan 35pcs cavity ini dari Linda (KPL) utk weddingnya.

'Selamat Pengantin Baru'

Bertemakan merah hitam utk kotak dan coklat kaler merah.


Followers