Monday, December 6, 2010

Selamat Pengantin Baru -Niza & Sani

berjalan beriringan ke meja makan beradap..
sama cantik sama padan..bagai pinang dibelah dua..
Kek yg diletakkan bersebelahan kek kami..kek ini disponsor dr sedara mara pihak pengantin kot..

Di majlis perkahwinan
Macam biasa testing dulu kat rumah..he..he


Alhamdullillah ..selesai sudah tugas utk 2 org adik beradik dimana majlis tersebut berlangsung di Penjara Seremban pada 3/12 & 4/12/2010

Kek Perkahwinan ini seberat 2.kg++ & 27 cupcake bersaiz L telah terpacak di depan meja makan Pengantin. Pada mulanya kami terkejut sbb adik pengantin (Abby) bagitahu ada 2 kek, 1 order dr kami & 1 lagi disponsor dr seseorang...
Masa kami set up kek kami, meja sebelah tu kosong...kami pun ternanti-nantikan bagaimana rupa kek tersebut..maklumla kami nie amatur..je so mesti org banding-bandingkan..he..he
setelah kita menjamu selera ...kami pun pergilah menunggu di khemah yg disediakan..dan meja yg kosong tu sudah berisi..he..he
jeng..jeng..stacked cake bersebelahan dgn kami..gabungan kaler yg menarik..jika kami purple pink, kek tersebut purple merah...
Kek -kek tersebut menjadi tumpuan ramai...sambil menanti saat pengantin bersanding..
kami tidak dpt menangkap gambar ketika pasangan pengantin memotong kek sbb ..husband sy keja pulak petang ..tu so terpaksalah kami balik dgn gambar yg ada disini shj..stand kek sy akan amik kemudian.. setelah majlis selesai, dlm 5.30ptg sy pergi pick up stand cake kami..dan abby pun bercerita..cupcakes diatas stand telah telopong sbb budak2 amik...x tahula rupa mcmana masa pengantin potong cake..x pe la abby nak wat mcmana ..benda2 mcm tu memang budak2 suka.....anyway tq ya buat abby sekeluarga...

p/s: abby @ niza jika ada gambar ketika acara memotong cake sila send kat akak ye..

30pcs Doorgift-Chocolate Oreo Tema purple Putih


Chocolate Oreo sebanyak 30 pcs bertemakan ungu Putih sedondon dengan tema
majlis perkahwinan niza & sani pd 4/12/2010

P/s: berminat utk menempah doorgift ini dgn kadar yg banyak. utk majlis anda..
jgn lupa menghubungi kami utk dapatkan harga istimewa..

Selamat bertunang ABBY & FAIZ




Kek chocolate Moist yg berlayerkan strawberry filling seberat 2 kg utk hantaran
Abby & pasangannya Faiz pada 3/12/2010
Actually abby stay kat Kuarters Penjara Seremban...seram jugak bila masuk area penjara bila wat delivery..abby juga ada order wedding cake utk kakaknya pada keesokkan hari

Apam Blossom


Apam blossom atau telor dinasour he..he..
ditempah oleh Kak Ina (Admin) sebanyak 50pcs & selebihnya utk makan..
Actually kak ina nie ada order 50pcs pd keesokkan harinya..tp bila dlm keadaan berbadan 2 nie sy x larat nak membuatnya..maaf ya kak..

Followers