Saturday, March 26, 2011

Doorgift-Chocolate Praline


Buat Ezreena yg telah menempah dengan kami 2 set kek hantaran & wedding cake set maka kami dengan sukahatinya memberi doorgift percuma sebanyak 25 kotak yg berisi coklat Praline...
terima kasih ezreena....

selamat Pengantin Baru Ezreena & Mahathir





Alhamdullilah..rezeki yg masuk ketika sedang berbadan dua ni..he..he
Inilah wedding cake kami tahun 2011, walaupun tidak segah mana..n tidak setinggi mana namun saya bersyukur ngan rezeki yg ada....anyway "Selamat Pengantin baru" dari kami Dlovelymuffin...kek perkahwinan ini telah dihantar pada 12 tgh td di Taman Bukit Margosa, Paroi..
Ezreena telah memilih warna turqoise + kuning...

Ada citer disebalik penghantaran kali ini... selepas selesainya set up wedding cake td telah berlaku..sesuatu..apabila jurukhidmat penghias meja makan pengantin tiba2 nak mengubah meja yg meletakkan kek tersebut...semasa proses pengalihan..juruhias tersebut tergesel kek tersebut maka tercalit la buttercream tu di bajunya..dan sopak la kek tersebut..saya serba salah dibuatnya...dgn berat hati saya pun pergi menceritakan apa yg berlaku pd pengantin..takut terkejut lak..dier..ye la dier kan customer..so sebelum sy dipersalahkan..baik sy cerita apa yg berlaku..maaf ya ezreena...
Pada saya customer perlu puas hati dengan apa yg dier bayar.....

Harap2 perkara mcm ini tidak akan berlaku lagi....

Happy Birthday Pika!


Barbie yg lom siap berhias lagi..he..he

Ini juga tempahan dari Wawa, Pd utk birthday anak buahnya..di Tanjong Malim..
jauh berjalan Barbie..nie..Actually kek ini sentuhan adik sy Yan..disebabkan keadaan sy yg berbadan 2 serta keletihan..saya memohon dia mendeko...alhamdullillah...ini lah hasilnya.walaubagaimana pun perlu diperbaiki lagi..x pa lah ngah..kita masih boleh belajar lagi
anyway tq wawa!

Cheesetart Oh! cheesetart!


Tempahan dari regular customer WAWA, PD utk dibawa balik ke Tanjong Malim, Perak..tq wawa..kerna terus support dlovelymuffin

Terima kasih kak Ruby



Tempahan dari regular customer kak ruby (TNB) sebanyak 300pcs(vanilla raisin & chocolate chip muffin) tqvm

Almond Brownies



Terima kasih sekali Azleen kerna repeat order ngan kami....
walaupun pujian yg diberikan keatas kelazatan brownies ini..hanya customer kami jer yg tahu..sb kami sendiri x berkesempatan nak merasa....he..he

Kek Hantaran (kuning + putih)





Tempahan ke-2 dari Nurul Ezreena utk pihak lelaki ke pihaknya...
Kek hantaran (buttercream)

Kek Hantaran (Turqoise + Putih)





Tempahan kek hantaran Fondant dari Ezreena untuk pengantin lelaki...bertemakan biru turqoise + putih...TQ azreena

Followers