Monday, June 27, 2011

Lolichoc Romper....

Lolichoc romper ini ditempah oleh Pn. Norfaridah (casa Damansara) sebanyak 100pcs berwarna biru & pink...



harap berpuashati ya...



TQ iza (Sains)

marble cheese brownies (original)
Marble cheese Brownies (strawberry)

kedua2nya ditempah oleh iza utk majlis pertunangan salah sorang ahli keluarganya..
anyway tq...




Friday, June 24, 2011

Selamat Bertunang Norazlina & Zaini (green + pink)

Jambangan Coklat ros saiz M



Cupcake Fondant utk Hantaran



Ini juga ditempah oleh Pn. Nur Arissa (kg Ulu Bendul) utk dijadikan hantaran dari sebelah perempuan bertemakan hijau + pink..

semoga puas hati..


Sms dr Pn Nur:


TQ, sangat cantik...

Selamat Bertunang Norazlina & Zaini

1 set Kotak Coklat XL







Cupcake Fondant utk Hantaran




Tempahan dari Pn Nur Arissa (Kg Ulu Bendul) utk hantaran sebelah lelaki bertemakan oren putih..sempena majlis pertunangan anak perempuannya.. semoga berpuas hati..

Tq Jue

100pc Apam blossom (s'berry & coklat)


50pc cheesetart (s'berry & b'berry)

tempahan dari Jue utk makan-makan di ofis..
anyway tq jue..
N maaf ya mlm td apam tu wat hal lak asik nak menyengeh jer nasib baik x keluar isinya..




Tq Yani..

100pcs Apam Blossom (s'berry & coklat)



Almond Brownies

Tempahan dr Yani tp x pasti utk majlis apa..anyway tq yani (member ofis TM)

Harap puas hati..ya



tq Dalina...

Tq Dalina...kerana sudi menempah dari kami...



ni respond melalui sms:


Salam, tq kek..kek tu sgt sedap..tinggal separuh jer...


Alhamdullillah..kalau sedap..lepas nie orderla lagi ya



Wednesday, June 22, 2011

Happy Father's Day





Tempahan dari Hayu utk dihadiahkan kepada ayahnya yg bertugas di CIMB, Tampin sempena

Hari Bapa pada Isnin yg lalu..

Untungnya ada anak mcm Hayu nie....

Anyway tq hayu..


maaf la ya kami Dlovelymuffin x sempat nak wat promosi utk Hari Bapa..

Oleh itu kami mengucapkan selamat hari Bapa buat bapa-bapa di Dunia...

Sunday, June 19, 2011

Selamat Pengantin Baru Syaffieq & Norazila..

Alhamdullillah selesai sudah tugas set up di rumah pengantin

di Taman Murugasu, Seremban




Set up dulu kat rumah...





50pcs cupcake...



Free...25pcs doorgift Coklat Oreo utk tetamu sebelah perempuan..


Tempahan dari Syaffieq (Sains) utk majlis di sebelahnya..pada hari ini di Taman Murugasu..
terima kasih kerana sudi menjemput kami sekeluarga...
anyway tq..makanan yg dihidangkan memang marveles..!

harap berpuas hati ngan kek diatas..ya







Friday, June 17, 2011

tq kak Ina (senawang)



Tempahan dari kak ina sebanyak 300 pc container sempena majlis perkahwinan adiknya di Kluang..anyway tq kak..

Sunday, June 12, 2011

Telur Dinasor????? he..he

Alhamdullillah..selesai gak tempahan last minit dari kak syafa..dari Taman Arowana Indah sebanyak 150pcs..utk diberikan kepada jiranya...berintikan strawberry & coklat...



hah! sekarang nie dah ada perasa baru tau..kacang merah...harga sama jer..sapa nak merasa leh la order sekarang...

Friday, June 10, 2011

TQ zamilah

Tempahan dari regular customer Pn. Zamilah sebanyak 30pcs lolichoc bentuk bola..x pasti utk majlis apa..anyway tq


Thursday, June 9, 2011

BAJET COKLAT BAR + WRAPPER

Coklat bar di atas telah ditempah oleh mak saudara di Johor Bahru...sempena majlis tahlil di Kota tinggi..anyway tq busu






 


kos murah saja...
Kini kami menyediakan coklat bar yg dibaluti kertas pembalut hadiah(gambar mickey mouse, baby, happy birthday, wedding day) yg berkualiti serta menarik sesuai utk dijadikan cenderahati utk apa jua majlis.


saiz coklat: 8 cm x 4 cm x 1 cm

Berat coklat: 28grm

kandungan coklat: dark/ milk Chocolate+ badam + krismis @ bubble rice
perise: real coklat / s'berry


**pembelian melebihi 250pcs akan diberikan diskaun

Marble Cheese Brownies

Tempahan dari Iza (Sains) skrg nie regular customer..

katanya utk makan-makan..harap berpuas hatinya..

Monday, June 6, 2011

Tq Ety Kamal (Tampin)






wedding stacked cake ini adalah hasil kerja tanganku yg pertama..akhirnya berjaya juga walaupun banyak dugaan..namun perlu berusaha lagi utk memperbaiki kekurangan yg ada..anyway tq etty kerna mempercayai kami utk merealisasikan kek idamannya..

saiz kek: 10", 8" & 6"
bawah : rainbow cake(buttercake)+ starwberry filling(special request)
tengah: chocolate moist cake + chocolate ganache
atas: chocolate sponge cake + chocolate ganache
Tema : merah, putih & hitam..

Ini sms dari Etty,
" terima kasih, kak kek sedap..maaf kalau ada terkurang dari pihak dier.. kek cantik, rainbow kek paling org suka...

Sunday, June 5, 2011

TQ & Selamat Pengantin Baru Suelin..


cupcake bajet-vanila coklat chip

200 box cupcake bajet-vanila coklat chip & oren coklat rice..


kek hantaran fondant (chocolate Moist) saiz 8 inci...bertemakan merah putih..utk hantaran kepada pihak lelaki..
kami warga Dlovelymuffin mengucapkan selamat pengantin baru semoga berbahagia hingga akhir hayat.

tq kak zue



Tq kak zue..walaupun nak cancel last minit disebabkan dah buat separuh kak zue tetap amik juga tq....

Wednesday, June 1, 2011

Doorgift-Majlis Aqiqah @ Cukur Jambul (baby Shower)

Kini kami menyediakan rangkaian doorgift yg boleh dijadikan cenderahati kepada tetamu sempena majlis aqiqah @ majlis Cukur Jambul..tidak tetamu yg datang balik dgn tangan kosong..Kami menawarkan harga berpatutan..bagi tempahan yg banyak sila contact utk dpt harga yg menarik


(A)

Warna: mengikut tema anda

lolichoc Botol susu....


lolichoc botol susu - RM 1.45/pc


@



nak plain pun boleh


nak letak nama pun boleh
lolichoc Romper : RM 1.55/pc






New!..lolichoc Bib..
RM1.50/pc

(B)

Fancy Cookies


warna: mengikut tema anda..


Hiasan Royal Icing

1)2 -3 inci inci : RM 3.00/pc
2)3.5- 4.5 inci : RM 4.00/pc
3) 5inci : RM5.00 /pc


Hiasan Fondant

1)2 -3 inci inci : RM 4.00/pc
2)3.5- 4.5 inci : RM 5.50/pc
3) 5inci : RM 7/pc


Gambar dibawah adalah gambar contoh...


pelbagai bentuk spt :  romper, kereta sorong, rocking horse, bear





botol susu

rattle


@
cupcake
Gambar sumber dr google
cupcake saiz M (2.05oz)
rm.3.50(with dome)
boleh request nak letak figurine spt bib, booties, rompers @ rattle


Followers