Monday, November 29, 2010

Selamat pengantin baru Lina




Tersergam indah disisi pelamin..

Testing di rumah dulu..he..he



Tahniah..lagi sekali dari kami...lina & suami.

Kek seberat 2.5 kg & 31 pcs cupcakes tersergam indah utk pasangan ini...
kek ini menanti tuan punya badan utk rasmikan tp cupcakes dah kena amik oleh tetamu pengantin..dah telopong....cupcakes...tu..apa nak wat bukannya kita leh marah dia org pun..
Harap lina sekeluarga puas hati, ampun dan maaf jika ada kekurangan..

Ini komen dari lina: Askum kak, time ksih sbb akk buat jej yg mletop 2 dorgift pun meletop.rmai yg dok posing ngan kek kat pelamin aritu, pastu ramai komen kek n doorgift tu sedap..anyway tq so much fmily semua puas hati next time leh tempah kat akak lg ek..tq kak..

Alhamdullilah...

30pcs -special doorgift




Mcm biasa sapa yg order Wedding cake akan menerima 30 pcs doorgift ..dari kami..
berminat... harga?

utk coklat roses yg besar tu harganya RM1.00/pcs
box ?? kami akan pelbagai x semestinya iron box tu..

1000pcs muffin-doorgifttt




Muffin sebanyak 1000pcs ditempah oleh Lina sebagai doorgift di majlis Persandingannya...
tq lina..

Friday, November 26, 2010

150pcs muffin coklat & vanilla-doorgift




Ini jugak tempahan dr Emma, Mantin utk majlis pertunangan ya pd 27hb..
anyway tq...akak jual mintak halal jika ada kekurangan..

Strawberry Chocolate Moist Cake







buah strawberry yg dilapis disetiap lapisan kek bersama-sama coklat ganache...




Tempahan dari emma, mantin, N9 sebagai hantaran majlis pertunangannya..pd 27/11/2010
Strawberry Chocolate Moist cake
1.5kg++
Selamat bertunang...buat Emma & Bob

100pcs Muffin coklat & vanila



Tempahan dr kak syikin (TM) sebagai doorgift utk kenduri..
Perisa coklat & vanila
tqvm

Utk Majlis cukur Jambul...




Tempahan dari regular customer Pn. Zamilah utk dihadiahkan sempena majlis cukur jambul anak sahabatnya...
Anyway tq...

Doorgift Kelab Kilat TNB Putrajaya



Tempahan dari Kelab Kilat TNB Stesyen janaelektrik Putrajaya sebagai doorgift utk Pertandingan Boling yg akan diadakan pada 27/10/2010 di Kajang.
Tq.harap berpuas hati ya..n lepas nie leh order lagi..

dlm 1 pek ada, muffin (xl) variety of cheesetart, mini chocolate bar & Lolichoc..
Jika mana-mana syarikat/sekolah tadika/sesiapa sj yg ingin membuat doorgift seperti ini utk apa jual majlis seperti birth day parti, syukur jambul..dan mcm2 lg..silalah menghubungi kami...

Bingkisan hati buat Hantaran pertunangan




Tempahan dari kak ina utk majlis pertunangan anak buahnya di Kedah..
terima kasih..kerna menempah...
saiz kotak coklat: L (love roses)

Thursday, November 25, 2010

Senarai Harga Wedding Cake

customer juga boleh memberi sample gambar wedding cake idaman dan kami akan cuba merealisasikannya

TIER/STACK WEDDING CAKES

BUTTERCREAM
1 tier + 32pcs cuppies start from RM200*
2 tier + 32pcs cuppies start from RM280*
3 tier + 16pcs cuppies start from RM380*
4 tier + 16pcs cuppies start from RM480*

5 tier + 16pc cuppies start from rm 580*
(harga diatas utk sponge cake & penggunaan pillar shj)

FONDANT ICING
1 tier start from RM 280

2 tier start from RM 350
3 tier start from RM 450
4 tier start from RM 550
5 tier start from RM 680



Regular Cake

Sponge cake (vanila/chocolate/strawberry) 

Buttercake (vanila/oren)(pure butter: anchor )
Chocolate Moist cake 

choc mud cake


Premium cake[frosting with cream cheese]
Carrot cake
Red velvet
Italian Rainbow cake 

** harga utk stacked cake stard rm 300 ke atas


 









 
















                                                                   
                                          

















Tuesday, November 23, 2010

3 tier Pillar cake stand



Kini kami ada koleksi terbaru...jika berminat nak menggunakan untuk majlis perkahwinan anda...



Followers