Wednesday, January 26, 2011

Happy Anniversary!


Tempahan dari regular customer, kali nie dier suruh blurr kan gambarnya...kek anniversary dihantar pd hari sabtu pd 22hb..anyway tq



Tempahan ke-2 dari Azleen (Putrajaya) tuk majlis harijadi anaknya..
100 pcs fruitart kastard & choco, serta 50pcs lolichoc baby stuff

200pcs variety of cheesetart


Tempahn dari kak nita..utk majlis perkahwinan saudaranya ..

Selamat bertunang....




Tempahan dari Yan(Sikamat), 12pcs c/cake hantaran bertemakan hijau, putih ..sy memberi sedikit suntikan kaler kuning & hitam utk menyerlahkan lagi...sebenarnya ini order last minit..
anyway terima kasih bebanyak..

Happy Birthday wat semua!!!!





Terima kasih bebanyak & mintak maaf jika ada kekurangan..tempahan dari kak Soe utk majlis di pejabatnya...mintak maaf ya ..

Happy Birthday Coach!





Tempahan dari natrah utk wat suprise sempena hari jadi suaminya yg merupakan coach team bola sepak N9 bawah 21..actually sy tahu husbandnya coach pundah last minit masa nak tanya nak tulis apa kat atas kek..Pn Natrah menempah pakej harijadi...1.5 kg kek + 30 pcs lolichoc..dia hanya tambah lolichoc menjadi 50pcs..kek delivery ke Mc'Donal senawang pd 20/1..anyway tq...mintak maaf jika ada kekurangan


Respon Pn Natrah by SMS: Salam Ea, tq so much dear...cake & lolichocs sgt sedap..Excited smpi x sempat nak text ema smlm :)

Alhamdulillah....terimah kasih bebanyak2

Wednesday, January 12, 2011

Lolichocs!



Tempahan dr Pn Nurassikin (chaah, Segamat) utk majlis hari jadi anaknya pd hr Jumaat ini..
Lolichoc sebanyak 50pcs telah dipos pg td...he..he harap2 sempat sampai esok...
anyway terima kasih ....

Cheesetart Again!!!


Tempahan dr kamalia(maaf kalau salah) sebanyak 30pcs



Tempahan dr Natrah utk suprisekan husbandnya..sempena Harijadinya.

Anyway tq..u all

Happy Besday Fadhlan...



Tempahan dr Suelin..utk anak buahnya ...anyway tq...

Berat: 1.5kg
kek: CMC

Cheesetart Oh! cheesetart!


Tempahan dari rakan sepejabat sepupuku Niza (megan Avenue) sebanyak 150pcs..tq...

Friday, January 7, 2011

Tempahan Pertama tahun 2011



Tempahan pertama dari rakan pejabat Kak syira..utk anak perempuan yg ke-2 sempena birthdaynya hari ini...selamat hari jadi Sofiyyah...aunty..harap sofiyyah..sentiasa comel..& sihat ya...
Dalam masa menyiapkan kek ini..anak sy yg sulung si Aisyah, request.nak mcm nie dan lain cikit utk kakak.

Saturday, January 1, 2011

CARA PEMBAYARAN

Deposit mesti dibayar bagi setiap tempahan.

- Tempahan anda hanya akan dimasukkan ke dalam List setelah Deposit dibayar. Jika kami tidak menerima bayaran deposit..dianggap tempahan TERBATAL

-Setelah transfer/bank in Deposit/Booking, sila beritahu melalui SMS (bukan email atau call) .

-SMS/Email Nama,Jumlah Deposit/Booking Date,Tarikh&Masa Deposit,Tarikh Ambil dan Jenis Kek.

- Baki dibayar semasa produk diterima.JIKA pos sila buat full payment sebelum bawang dipos..

Transfer / Bank In :
Cimb Bank:- Sarimawati Sagiman (0104 0087 0215 27)

Maybank:- Sarimawati Sagiman(1550 1529 9944)

Selamat tahun baru 2011


Selamat Tahun Baru dari kami warga Dlovelymuffin..buat semua..pelanggan yg disayangi..
semoga tahun baru ini kita dimurahkan rezeki aminnnnn

Tempahan terakhir pd 31 disember 2010


130pcs muffin

150pcs apam blossom

Semua diatas ditempah oleh kak yaz (Tm) yg sepatutnya delivery kat opis jer oleh sbb cuti umum atas kemenangan Malaysia dlm Piala Suzuki AFF..kami kita pun cuti..maka semua order kena lah delivery ke rumahnya di Bandar Nusaputra....
anyway tq


100pcs cheesetart


sebanyak 100pcs cheesetart ditempah dari wawa(PD) utk majlis harijadinya...tahniah

Tempahan dr Pn Laili (Park Avenue, S2)


100pcs lolichoc

100pcs muffin coklat

semua diatas telah ditempah oleh Pn. laili utk majlis cukur jambul anaknya..tq

Basketwave cake & Apam Blossom


100pcs apam blossom


Tempahan dari CD & wifenya utk hantaran pernikahan sahabatnya pada 26hb Disember 2010..
anyway tq....

Tempahan dari Sahabatku..Nana


50pcs lolichoc

Special chocolate Moist cake..with strawberry setiap layer...1.5kg++ ditempah khas dr sahabat lama Nana (salak tinggi)..tq..lepas leh order lagi...

200pcs variety of cheesetart


Tempahan ke-2 dari Left.Faizal (Kluang)..tqvm...

Hantaran buat Azihan & pasangannya




Ditempah oleh student UITM utk majlis pertunangannya....
Tahniah dari kami..

STEAMBUTTERCREAM CAKE SUITABLE FOR KEK HANTARAN/ WEDDING CAKE


gambar contoh dr google

kek hantaran yg frosting dengan steam buttercream
harga bermula rm 80/1kg 
saiz 7 inci

 

Followers